Tražilica

06132338
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
2208
37149
49392
6132338

U subotu 23. studenoga organizirana je II. filmska matineja u ovoj školskoj godini u uredu Hrvatske nastave u Dietikonu. Učenici su gledali crtani film „Čarobnjakov šešir“, nastavak crtanoga filma „Čudesna šuma“, prikazana na I. filmskoj matineji u listopadu. U publici je bilo devetero učenika i četvero roditelja, a evo i dječjih dojmova o crtiću i likovima.

U filmu likovi spašavaju Čudesnu šumu.

Patricia, 2. r.

 

Film mi je bio lijep i zabavan. Najbolji mi je kraj jer tada zločesti Mrazomor umre. Najdraži likovi su mi patuljak i ježići. Ježići čudno skaču pa su zabavni.

Ana, 5. r.

 

Film mi se svidio, a najbolji mi je kraj. Najviše mi se svidjela princeza, jako je lijepa. Patuljak ju voli, on je dobar.

Melissa, 2. r.

 

Film mi je bio dobar. Ježići su jako slatki. Doći ću opet na idući film.

Meri, 5 godina

 

Meni je najbolji lik bio Mrazomor. On je zločest, ali odlično je izgledao. Nije trebao umrijeti na kraju. Ja bih ga pustio da i dalje vlada. Tada bi se cijela šuma zaledila. Princeza je ljepše izgledala dok je bila zaleđena nego kad je oživjela.

Gabriel, 3. r.

 

Meni je baš drago što se na kraju čarobnjak Štapić spasio, a pomogla mu je princeza. Ona je jako lijepa.

Mia, 1. r.

 

Film mi je dobar. Najviše mi se svidjelo što je patuljak imao mač pa je mogao spasiti prijatelje. Doći ću opet na film.

Manuel, 5 godina

 

Bilo mi je dobro. Princeza je spasila patuljka. On se zaledio, a njezina suza pala je na njega i tada se odledio. Nije mi se svidjelo kad su vještice zaledile princezu.

Chiara, 2. r.

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery} 

Cialis může být získány v různých státy, a to není vynikající. Vše se dá vyložit. Téměř všechno. V zemi, jako je České má vysvětlit pro vše, co se děje a vláda to ví.