Tražilica

04230169
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
4983
21847
49169
4230169

Vijesti iz kantona Aargau

U nedjelju su učenici iz Birra, Spreitenbacha i Nussbaumena obilježili dan posvećen njihovim anđelima na zemlji - majkama.

Opširnije...

Malom likovnom radionicom učenici Hrvatske nastave Rothrist žele sretan Uskrs učiteljicama, učitelju te roditeljima i učenicima Hrvatske nastave ma gdje god bili.

Opširnije...

Po knjizi Mali princ je u francuskom Ungersheimu napravljen zabavni park. To nije moglo proći bez posjeta učenika i roditelja hrvatske nastave iz Birra i Spreitenbacha pa smo tako u subotu 22. rujna krenuli putem koji nas je odveo u prinčev magičan svijet.

Opširnije...

U subotu 25. kolovoza održan je sportski dan za učenike koji pohađaju hrvatsku nastavu u  u nastavnom mjestu Aarau. 

Opširnije...

Ovaj puta smo malo promjenili školski običaj nakon blagdana. Učenici viših razreda su u Rothristu prevodili običaje dočeka nove godine u drugim zemljama, a učenici nižih razreda su nam nebo obasjali vatrometom.

Opširnije...

Na samom kraju školske godine uvijek je izazov zadržati koncentraciju učenika, jer su svi u mislima već na praznicima i u domovini, zato je najbolje riješenje terenska nastava u prirodi, gledanje filma i druženje. 

Opširnije...

Božićni koncert u Nussbaumenu održan je 15.12.2018.g. u organizaciji Hrvatske katoličke misije Aargau. U pauzama izmjena nastupa zborova učenici HN Nussbaumen izveli su pripremljeni božićni program - male scenske igre i krasnoslov božićnih pjesama.

Opširnije...

Kraj ove školske godine učenici i roditelji HN Menziken obilježili su zajedničkim druženjem na Pilatusu iznad Luzerna.

Opširnije...