Tražilica

04090965
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
2069
12067
54553
4090965

Vijesti iz kantona Aargau

Malom likovnom radionicom učenici Hrvatske nastave Rothrist žele sretan Uskrs učiteljicama, učitelju te roditeljima i učenicima Hrvatske nastave ma gdje god bili.

Opširnije...

U subotu 25. kolovoza održan je sportski dan za učenike koji pohađaju hrvatsku nastavu u  u nastavnom mjestu Aarau. 

Opširnije...

Ovaj puta smo malo promjenili školski običaj nakon blagdana. Učenici viših razreda su u Rothristu prevodili običaje dočeka nove godine u drugim zemljama, a učenici nižih razreda su nam nebo obasjali vatrometom.

Opširnije...

Na samom kraju školske godine uvijek je izazov zadržati koncentraciju učenika, jer su svi u mislima već na praznicima i u domovini, zato je najbolje riješenje terenska nastava u prirodi, gledanje filma i druženje. 

Opširnije...

Božićni koncert u Nussbaumenu održan je 15.12.2018.g. u organizaciji Hrvatske katoličke misije Aargau. U pauzama izmjena nastupa zborova učenici HN Nussbaumen izveli su pripremljeni božićni program - male scenske igre i krasnoslov božićnih pjesama.

Opširnije...

Kraj ove školske godine učenici i roditelji HN Menziken obilježili su zajedničkim druženjem na Pilatusu iznad Luzerna.

Opširnije...

Po knjizi Mali princ je u francuskom Ungersheimu napravljen zabavni park. To nije moglo proći bez posjeta učenika i roditelja hrvatske nastave iz Birra i Spreitenbacha pa smo tako u subotu 22. rujna krenuli putem koji nas je odveo u prinčev magičan svijet.

Opširnije...

Izlet učenika iz Nussbaumena bio je dogovoren za nedjelju 17. lipnja za izlet u prirodu, međutim vrijeme nam nije bilo naklonjeno i u posljednji trenutak odlučeno je da ćemo izlet provesti u švicarskom znanstvenom centru Technorami u Winterthuru. I nismo pogriješili!

Opširnije...