Tražilica

03923311
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1908
1908
50208
3923311
Vijesti iz kantona Bern

Prosinac je mjesec kojem se svi posebno veselimo, a najviše najmlađi. Ovaj mjesec je uvijek prepun radosti, pjesme, darova i raznih aktivnosti. Učenici na njegovom početku uvježbavaju prigodni program i dočekuju svetog Nikolu.

Opširnije...

U nedjelju, 09.12.2018., poslije svete mise, djecu iz Thuna i okolice posjetio je sveti Nikola, a mi smo za njega i goste recitirali i pjevali.

Opširnije...

Gledali smo film Vuk samotnjak iz 1972. godine koji govori o prijateljstvu dječaka i napuštenog psa, koji sam živi u planini.

Opširnije...

Kao što je već dugogodišnji običaj u školama diljem Švicarske i u Thunu je u petak 16.11.2018. održana Noć čitanja.

Opširnije...

Snjegović ili snješko je snježna skulptura i obično ih rade djeca radujući se dolasku zime i snijegu. Mi smo se družili sa Snješkom Bijelićem, koji je zbog svađe djece ostao bez nosa.

Opširnije...

Sveti Nikola je obradovao i darivao djecu u Bernu i Langenthalu, a učenici su za njegov doček pripremili prigodan program. U Langenthal je stigau u nedjelju 3.  a u Bern u subotu 9. prosinca.

Opširnije...

Jedan naš susret posvetili smo igri. Zašto? Zato, što je igra jako, jako važna. Igra je djeci važna poput sna, ali je često podcijenjena od strane odraslih u današnjem užurbanom i prezaposlenom svijetu.

Opširnije...