Tražilica

06329903
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
3404
20524
96744
6329903

Nedjeljno poslijepodne proveli smo na sportskim terenima kantonalne škole Reussbühl  u Luzernu, družeći se s roditeljima i njihovom djecom koja polaze hrvatsku  nastavu u obližnjoj školi Meierhöfli u mjestu Emmenbrücke i malo udaljenijoj školi Moosmatt u Luzernu.

Dok su vrijedni članovi Mjesnog školskog odbora pripremali roštilj, djeca su se s roditeljima zagrijavala na sportskim terenima pripremajući se za nogometnu utakmicu. Oni malo mlađi i manje zainteresirani za nogomet vozili su se na biciklima, igrali badminton, istraživali obližnju šumu i sakupljali grančice i šumske plodove. Pravo iznenađenje za sve bila je radoznala vjeverica koja je iznad nas spretno skakutala s grane na granu.

Nakon održane svete mise u obližnjoj crkvi st.Karli pridružio nam se i naš svećenik fra Stanko Banožić. Ugodno družeći se, dogovorili smo, da školsku godinu završimo  isto ovako kao što smo ju započeli  danas. Iskoristite i Vi slobodne trenutke i lijepe tople sunčane dane za boravak u prirodi. Mi smo se uvjerili da pomaže u sklapanju prijateljstva, otkrivanju tajni pripremanja uspješnog roštilja, nogometnim uspjesima pa čak i boljem učenju u školi. 

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

Cialis může být získat v různých zemích, a to není překvapující. Vše se dá vysvětlil. Téměř všechny. V zemi, jako je České má objasnění pro vše, co se děje a vláda to ví.