Tražilica

06319381
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
2840
10002
86222
6319381

Zakoračili smo u mjesec prosinac, mjesec u kojem nam u posjet dolazi Sveti Nikola. Tako su i ove godine učenici HN Einsiedeln, Galgenen i Wilen zajedno dočekali svog omiljenog sveca. U tu su čast djeca sa svojim učiteljicama Silvanom Medić i Ninom Vladović pripremila bogat program koji je završio veselom pjesmom „Božić dolazi“. Zaraznoj melodiji nije mogla odoljeti ni publika pa su se u roku od nekoliko trenutaka svi prisutni pridružili djeci u pjevanju ispunivši  pritom dvoranu posebnim božićnim ozračjem. Nedugo zatim pojavio se i Sveti Nikola s vrećom punom darova.

No, nije sve tako sjajno jer Sveti Nikola sa sobom vodi ružno i rogato biće koje  zločestoj djeci dijeli šibe. Iako Sveti Nikola Krampusa obično drži na lancu, ove ga je godine pustio znajući da se ništa ne može dogoditi jer su sva prisutna djeca protekle godine bila poslušna. Sveti Nikola svoj je djeci podijelio darove, a Krampus je i ove godine ostao bez posla.

 

{webgallery integration="directory"}{/webgallery}

 

Cialis může být získané v různých zemím, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlete. Téměř všichni. V zemi, jako je České má objasnění pro vše, co se děje a vláda to ví.