Tražilica

06319634
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
3093
10255
86475
6319634

 
Učenici HN Brunnen proslavili su u subotu, 16.lipnja, Majčin dan te blagdan svetog Ante Padovanskog. Cjelokupna proslava započela je svetom misom u Schwyzu, koju je predvodio fra Rade Vukšić, te u svojoj zanimljivoj i poučnoj propovijedi ispričao životni put tog velikog sveca.

Proslava je tada „premještena“ u dvoranu Aula u Brunnenu gdje su učenici Hrvatske nastave izveli svoj program.

Prisutne mame ganuli su dirljivim recitacijama izrečenima njima u čast, no da na priredbi bude i veselo pobrinuli su se izvedbom igrokaza „Švicarska na hrvatski način“. Tome svemu dodali su i domoljubnu notu te zapjevali pjesmu „Vilo Velebita“.

Nakon nastupa učenika HN Brunnen, proslava se „premjestila“ na plesni podij te su nazočni gosti, uz dobru glazbu, zapjevali i zaplesali, a bila je upriličena i bogata tombola.

Zahvaljujemo se fra Radi Vukšiću te misijskoj suradnici sestri Zdenki Ćavar kao i članovima Misijskog vijeća Schwyz na trudu uloženom u organizaciju proslave.

 

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

Cialis moci být získaná v různých zemím, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlením pro vše, co se děje a vláda to ví.