Tražilica

03737712
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
2992
8155
28329
3737712
Vijesti iz kantona Thurgau

U nedjelju, 24. lipnja učenici i roditelji iz Arbona proslavili su kraj još jedne uspješne školske godine sad već tradicionalnim izletom na Bodenskom jezeru.

Opširnije...

Roditelji i učenici iz Kreuzlingena okupili su se u subotu 16. lipnja u Landschlachtu na obali Bodenskog jezera kako bi proslavili završetak školske godine na nedavno otvorenom nastavnom mjestu te se pozdravili s učiteljicom koja se vraća u domovinu. 

Opširnije...

U nedjelju, 11. lipnja učenici hrvatske škole iz Arbona sa svojom učiteljicom i roditeljima proveli su ugodno cjelodnevno druženje zu roštilj i prekrasan pogled na Bodensko jezero u Arbonu.

Opširnije...

Učenici hrvatske škole u subotu 5. svibnja 2018. sudjelovali su u programu obilježavanja Majčinoga dana u Kreuzlingenu. Program je započeo svetom misom koju je predvodio fra Mika Stojić, a nastavljen je u crkvenoj dvorani gdje se okupilo mnoštvo uzvanika kako bi proslavili dan posvećen majkama.

Opširnije...

Danas smo na satu bili jako vrijedni i kreativni. A kako i ne bi kad radimo nešto lijepo za svoje najmilije. Naime, za one koji možda slučajno ne znaju- 14. veljače slavi se Valentinovo- Dan zaljubljenih.

Više...

 

Nedjelja poslijepodne idealno je vrijeme za druženje i gledanje dječjeg filma na hrvatskom jeziku. S obzirom da djeca jako vole napete kriminalističke filmove, logičan izbor bio je film „DUH U MOČVARI“.

Opširnije...

U subotu, 10. prosinca u Arbon  je stigao omiljeni dječji svetac sveti Nikola. Svjesni smo mi činjenice da on ovih dana ima jako puno posla, stoga nam nije smetalo što je malo kasnije stigao do nas. 

 

 

 

 

 

 

Više...

Od 13. prosinca 2017. godine hrvatska škola bogatija je za još jedno nastavno mjesto. U Kreuzlingenu, na granici s Njemačkom, s nastavom je započela hrvatska škola u kojoj mali Hrvati imaju prilike stjecati znanja o svojem materinjem jeziku i domovini.

Opširnije...

Učenici HN iz Arbona sa svojom učiteljicom i roditeljima su u subotu 19.11. posjetili Säntispark u St. Gallenu.

Opširnije...