Tražilica

03007584
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1216
4289
66817
3007584
Vijesti iz kantona Thurgau

Nedjelja poslijepodne idealno je vrijeme za druženje i gledanje dječjeg filma na hrvatskom jeziku. S obzirom da djeca jako vole napete kriminalističke filmove, logičan izbor bio je film „DUH U MOČVARI“.

Opširnije...

Od 13. prosinca 2017. godine hrvatska škola bogatija je za još jedno nastavno mjesto. U Kreuzlingenu, na granici s Njemačkom, s nastavom je započela hrvatska škola u kojoj mali Hrvati imaju prilike stjecati znanja o svojem materinjem jeziku i domovini.

Opširnije...

Učenici HN iz Arbona sa svojom učiteljicom i roditeljima su u subotu 19.11. posjetili Säntispark u St. Gallenu.

Opširnije...

U nedjelju, 11. lipnja učenici hrvatske škole iz Arbona sa svojom učiteljicom i roditeljima proveli su ugodno cjelodnevno druženje zu roštilj i prekrasan pogled na Bodensko jezero u Arbonu.

Opširnije...

Danas smo na satu bili jako vrijedni i kreativni. A kako i ne bi kad radimo nešto lijepo za svoje najmilije. Naime, za one koji možda slučajno ne znaju- 14. veljače slavi se Valentinovo- Dan zaljubljenih.

Više...

 

U petak, 19. lipnja 2015. posljednji su puta, nakon završetka hrvatske nastave,  zaključana vrata učionice u školi „Oberwiesen“ u Frauenfeldu.

 

 

Više...

U subotu, 10. prosinca u Arbon  je stigao omiljeni dječji svetac sveti Nikola. Svjesni smo mi činjenice da on ovih dana ima jako puno posla, stoga nam nije smetalo što je malo kasnije stigao do nas. 

 

 

 

 

 

 

Više...