Tražilica

06105082
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
3302
9893
22136
6105082

Učenici Hrvatske nastave Altdorf, u pratnji svojih roditelja i učiteljice, u subotu, 19. svibnja, uživali su u njemačkom Legolandu te na trenutak zaboravili sve školske brige i probleme, prepuštajući se carstvu raznih igara satkanih od lego-kockica.

Na izlet se krenulo u ranim jutarnjim satima, no ni nedostatak sna nije mogao pokvariti uzbuđenje školaraca koji su se veselili igrama i zajedničkom cjelodnevnom druženju.

Dolaskom u Legoland svatko je pronašao upravo onu igru koja ga je najviše veselila pa nije bilo problema ni kada se za nju čekalo poduže vremena.

Osmjesi na dječjim licima govorili su više od tisuću riječi, a svi su ustvrdili kako se vesele novoj školskoj godini znajući da ih i tada čeka izlet u neko zanimljivo dječje carstvo.

Umorni, ali zadovoljni, u kasnim večernjim satima vratili smo se kućama, prepričavajući u autobusu događaje sa ovog lijepog izleta.

Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji izleta koji će nam trajno ostati u lijepom sjećanju.


{webgallery integration="directory"}

 

{/webgallery}

Cialis může být získány v různých země, a to není úžasnou. Vše se dá vysvětlit. Téměř vše. V zemi, jako je České má vysvětlení pro všichni, co se děje a vláda to ví.