Tražilica

03923328
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1925
1925
50225
3923328
Vijesti iz kantona Zürich

Dana 2. prosinca obilježen je blagdan svetog Nikole u Dietikonu. Svetu misu predvodio je fra Ivan Prusina, a nakon svete mise uslijedio je program učenika koji pohađaju hrvatsku školu u nastavnim mjestima Dietikon i Urdorf. 

Opširnije...

Čudesna je noć zadesila učenike hrvatske škole iz Zurich Kappelija, Friesenberga, Regensdorfa i Erlenbacha u subotu 1. prosinca. Naime, kako je bio najavljen dolazak svetog Nikole, učenici su pripremili prigodan program za omiljenog sveca kojim su mu pokazali da cijele godine misle na njega te da ga s veseljem iščekuju.

Opširnije...

Volimo učiti i družiti se u razredu, ali još više volimo  izvannastavne aktivnosti. Prosinac nam je donio kišu, ali i klizalište kod škole Lätenwiesen.

Opširnije...

Mjesec studeni rezerviran je u hrvatskoj školi za jednu od najljepših i najčarobnijih večernjih aktivnosti – Noć čitanja pa je tako u petak 2. studenog u uredu hrvatske škole održana još jedna u nizu. 

Opširnije...

I ove je godina u Winterthur izdaleka stigao sveti Nikola, dobru djecu darivao i dugo se s njima zadržao. Blagdan Svetog Nikole u Winterthuru obilježen je 8.12.2018.godine.

Opširnije...

Učenici i roditelji iz Erlenbacha odlučili su da bi bilo dobro podružiti se malo i izvan školskih klupa pa smo tako u subotu 29. rujna posjetili švicarski znanstveni centar Technoramu

Opširnije...