Tražilica

04090983
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
2087
12085
54571
4090983
Vijesti iz kantona Zürich

Dan ružičastih majica, poznatiji kao Pink Shirt Day, obilježava se zadnje srijede u mjesecu veljači te se odnosi na program prevencije vršnjačkog nasilja. Učenici hrvatske nastave iz Erlenbacha i sami su sudjelovali u obilježavanju tog važnog dana.

Opširnije...

Dana 2. prosinca obilježen je blagdan svetog Nikole u Dietikonu. Svetu misu predvodio je fra Ivan Prusina, a nakon svete mise uslijedio je program učenika koji pohađaju hrvatsku školu u nastavnim mjestima Dietikon i Urdorf. 

Opširnije...

I ove je godina u Winterthur izdaleka stigao sveti Nikola, dobru djecu darivao i dugo se s njima zadržao. Blagdan Svetog Nikole u Winterthuru obilježen je 8.12.2018.godine.

Opširnije...

Čudesna je noć zadesila učenike hrvatske škole iz Zurich Kappelija, Friesenberga, Regensdorfa i Erlenbacha u subotu 1. prosinca. Naime, kako je bio najavljen dolazak svetog Nikole, učenici su pripremili prigodan program za omiljenog sveca kojim su mu pokazali da cijele godine misle na njega te da ga s veseljem iščekuju.

Opširnije...

Volimo učiti i družiti se u razredu, ali još više volimo  izvannastavne aktivnosti. Prosinac nam je donio kišu, ali i klizalište kod škole Lätenwiesen.

Opširnije...

Mjesec studeni rezerviran je u hrvatskoj školi za jednu od najljepših i najčarobnijih večernjih aktivnosti – Noć čitanja pa je tako u petak 2. studenog u uredu hrvatske škole održana još jedna u nizu. 

Opširnije...