Tražilica

05746282
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
702
25602
157993
5746282

Stigao nam je mjesec prosinac, a s njim i radosno iščekivanje nadolazećih blagdana.

Učenici hrvatske nastave u Villars-sur-Glaneu, Ženevi, Veveyju, Natersu i Yverdon-les-Bainsu s uzbuđenjem i nestrpljenjem bacili su se na pripreme za doček svima najdražeg starca, poznatog zaštitnika i darivatelja djece  - sv. Nikole. Uz mnogo smijeha, glazbe, šarenila, veselja i kreativnosti zajednički smo pripremili program  u nadi da ćemo tako dostojno dočekati i pozdraviti sv. Nikolu koji nam je i ove godine donio mnoštvo darova, ali i neizbježnu poruku kako se uvijek isplati biti dobar i poslušan. Naši učenici su to svakako bili.

Uz dječjom rukom izrađene papirnate čizmice i rekvizite te uz zvuke gitare, u prisustvu naših roditelja i prijatelja, sv. Nikolu na nastavnim mjestima Naters i Ženeva tradicionalno smo dočekali u dvoranama u Brigu i Meyrinu. U Villarsu-sur-Glaneu i Yverdon-les-Bainsu sv. Nikola posjetio nas je nakon svete mise koju je predvodio fra Vlado Ereš. Na nastavnom mjestu Vevey, koje možda krasi malen broj učenika, ali zato veliko zajedništvo, uz pomoć i suradnju roditelja, blagdan sv. Nikole obilježili smo u našoj učionici koju su učenici sami ukrasili da bismo potom okupljanje završili igranjem društvenih igara.

Ponosna sam na svoje učenike koji su se s mnogo radosti i volje posvetili pripremi ovih lijepih trenutaka te na roditelje i prijatelje koji su nam pri tome pokazali velikodušnu potporu i pomoć.

Sretan Božić i Novu godinu žele Vam učenici HN u Villars-sur-Glaneu, Ženevi, Veveyju, Natersu i Yverdon-les-Bainsu i učiteljica Mirela Prokeš

 

Naters - proslava Nikolin...
Naters - proslava Nikolin...
Naters - proslava Nikolin...
Vevey - proslava Nikolinj...
Villars-sur-Glane - Nikol...
Villars-sur-Glane - pripr...
Villars-sur-Glane - pripr...
Villars-sur-Glane - pripr...
Villars-sur-Glane - Sveti...
Yverdon-les-Bains - prosl...
Yverdon-les-Bains - prosl...
Yverdon-les-Bains - prosl...