Uručena povelja Udruzi roditelja hrvatske dopunske škole

POVELJA REPUBLIKE HRVATSKA

Denis Blažak, 14.08.2019.

Prilikom službenog dvodnevnog posjeta predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović, Švicarskoj Konfederaciji, od 8. do 9. srpnja 2019, predsjednica je u prigodi  Dana državnosti Republike Hrvatske uručila povelje Republike Hrvatske hrvatskim katoličkim misijama, kulturnim i sportskim društvima, Udruzi roditelja hrvatske dopunske škole i humanitarnim udrugama te hrvatskim glasilima koji promiču hrvatski jezik i kulturu.

Kao Udruga roditelja vrlo smo ponosni na uručenu povelju i ovdje je važno naglasiti da je to priznanje svim članovima naše udruge - bivšim i sadašnjim, odnosno svima koji su od samih početaka uložili velike napore da bi naša Hrvatska dopunska škola mogla uopće zaživjeti pa sve do danas kada se trudimo i nastojimo da naša dopunska škola i dalje ima svoju budućnost. 

Svako priznanje je vrednovanje određenog rada, a na naš rad možemo, kao udruga koja će u sljedećoj godini obilježiti 30. godišnjicu postojanja, biti itekako ponosni.

Svim članovima naše udruge veliko hvala na trudu koje ulažete da bi našoj djeci u naslijeđe ostavili naš hrvatski jezik, kulturu, zajedništvo te nacionalni identitet.