Godišnja skupština Hrvatske dopunske škole

Udruga roditelja Hrvatske dopunske škole u Švicarskoj organizirala godišnju skupštinu u Centru hrvatske nastave u Dietikonu

Andrea Tomašević, 24.11.2022.

12.studenoga 2022. započela je Godišnja skupština u organizaciji Udruge roditelja Hrvatske dopunske škole u Švicarskoj u Centru hrvatske nastave na adresi Zürcherstrasse 48/50 u Dietikonu.
Godišnjoj skupštini nazočili su članovi Udruge roditelja HDS, viša savjetnica MZO gospođa Estera Šimić, tajnica Veleposlanstva Republike Hrvatske, gospođa Jelena Biljan, gospođa Mirela Udovčić, konzulica generalnog konzulata Republike Hrvatske u Zurichu, mnogi roditelji te sve učiteljice Hrvatske dopunske škole u Švicarskoj Konfederaciji. 
Nakon otvaranja Skupštine i uvodne riječi predsjednika Udruge roditelja, gospodina Denisa Blažaka, okupljenima su se obratile i predstavnice Ministarstva znanosti i obrazovanja, Konzulata i Veleposlanstva. Koordinatorica HDS Mija Rajič podnijela je izvješće okupljenima o radu učiteljica, projektima, novostima i događanjima u nastavi planiranima do kraja tekuće nastavne godine, nakon čega su se učiteljice predstavile nazočnima.
Odabrani su i novi članovi Udruge roditelja obzirom da su neki od članova istupili. 

Fotografije su preuzete s Facebook stranice Generalnog konzulata RH u Zurichu.